Haartransplantatie

Optimale aandacht voor uw wensen

Een haartransplantatie is een beslissing voor het leven. Het is dan ook een hele stap om een afspraak te maken. Maar met wie gaat u in zee? U zoekt immers een betrouwbare partner met deskundige behandelaars.

U wordt bij Haarwerken Smedts behandeld door gespecialiseerde artsen die van begin tot eind van het hele traject contact met u hebben. Een haartransplantatie vraagt om deskundig onderzoek en een professionele uitvoering. Wij beschikken over zeer ruime (internationaal vergaarde) kennis en ervaring omtrent haar- en huideigenschappen. Wij bieden u de mogelijkheid voor een haartransplantatie die op uw eigen situatie is toegesneden.

Eerlijk en objectief
In een enkel geval raden wij een haartransplantatie af, bijvoorbeeld omdat uw donorgebied onvoldoende geschikt transplantatiemateriaal biedt. In dat geval kunnen wij de eindkwaliteit van de behandeling niet voldoende inschatten. Haarwerken Smedts heeft optimale aandacht voor uw wensen, maar blijft eerlijk en objectief over de mogelijkheden. Wanneer een haartransplantatie niet in uw belang is zijn we daar open en eerlijk over. Haarwerken Smedts biedt daarbij steeds het dermasysteem als alternatief om uw kaalheid met een haarwerk op maat op te lossen.
Haarwerken Smedts hecht bovendien veel waarde aan discretie en beschermt uw privacy. 

Meer informatie over "Haaruitval bij vrouwen"
Meer informatie over "Werkwijze en verzorging"

Maak steeds een afspraak: stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 03 888 00 94